Praktisch 

Afspraken maken

Cliënten kunnen via Boek online zelf afspraken maken. Als je inlogt op mijn site kun je hier je afspraken bekijken, verplaatsen en annuleren. 

Kosten

Een traject binnen de GGZ wordt in principe volledig vergoed binnen de Basis verzekering, met uitzondering van je eigen risico.

Hiervoor is een verwijzing van je huisarts noodzakelijk en er moet sprake zijn van problematiek die wordt vergoed binnen de basis zorgverzekering. 

Psychotherapiepraktijk Beekhuijzen heeft met de meeste zorgverzekeraars contracten afgesloten, waardoor je geen eigen bijdrage hoeft te betalen. Er zijn contracten afgesloten met: A.s.r., Caresq, CZ, DSW, Menzis, ONVZ, VGZ, Zilveren Kruis.

Check voor de start van de therapie of de behandeling inderdaad vergoed wordt. 

Overige tarieven: 

  • Kosten van een individuele sessie voor niet-vergoede zorg (90 minuten): €175,-. 

  • Kosten van een groeps sessie (90 minuten): €75,- 

  • Bij wijzigen of annuleren van de afspraak binnen 24 uur wordt €50,- bij jou in rekening gebracht, ongeacht de reden. Dit bedrag kan niet worden gedeclareerd bij je zorgverzekeraar. 

Kwaliteitsborging

Ik ben ingeschreven in het BIG-register als psychotherapeut en gz-psycholoog. Een BIG-registratie staat voor een door de overheid beschermde titel en kwaliteitsregistratie.

 

Daarnaast ben ik lid van de LVVP (Landelijke vereniging van Vrijgevestigde Psychologen en Psychotherapeuten). Voor LVVP leden is een vijfjaarlijkse visitatie een verplicht onderdeel van het lidmaatschap. Visitatie is een toetsingsinstrument  voor borging van het LVVP kwaliteitsbeleid. Mijn praktijk heeft een goedgekeurd kwaliteitsstatuut die ter inzage is. ​

 

​Belangrijke informatie voor cliënten van vrijgevestigde ggz-professionals die lid zijn van de LVVP is te vinden in de LVVP cliëntenfolder