Books On Shelf

Praktische informatie 

Aanmelden

Je kunt je aanmelden door het invullen van het contactformulier

Voor de actuele wachttijd, zie contact

Afspraken maken

Cliënten kunnen via Boek online zelf afspraken maken. Als je inlogt op mijn site, kun je hier je afspraken bekijken, verplaatsen en annuleren. 

Kwaliteitsborging

Ik ben ingeschreven in het BIG-register als psychotherapeut en

gz-psycholoog. Een BIG-registratie staat voor een door de overheid beschermde titel en kwaliteitsregistratie.

 

Daarnaast ben ik lid van de LVVP (Landelijke vereniging van Vrijgevestigde Psychologen en Psychotherapeuten). Voor LVVP leden is een vijfjaarlijkse visitatie een verplicht onderdeel van het lidmaatschap. Visitatie is een toetsingsinstrument  voor borging van het LVVP kwaliteitsbeleid. Mijn praktijk heeft een goedgekeurd kwaliteitsstatuut die ter inzage is. ​

Belangrijke informatie voor cliënten van vrijgevestigde ggz-professionals die lid zijn van de LVVP is te vinden in de LVVP cliëntenfolder

Kosten

Wanneer je een verwijzing van je huisarts hebt naar de GBGGZ of SGGZ en er sprake is van een diagnose die valt onder 'vergoede zorg' wordt psychotherapie in principe volledig vergoed binnen je basisverzekering  met uitzondering van je eigen risico.

In 2020 en 2021 heb ik contracten afgesloten met bijna alle zorgverzekeraars. Vraag voor de zekerheid - al voor de intake plaats vindt - bij je zorgverzekeraar na of de behandeling bij Psychotherapiepraktijk Beekhuijzen wordt vergoed. 

Als er sprake is van klachten waarvoor de therapie niet vergoed wordt (zoals relatie- of identiteitsproblemen) of wanneer je de sessies liever zelf betaalt zonder verwijzing van je huisarts is het tarief voor een sessie van 75 minuten €110,-. 

Bij wijzigen of annuleren van de afspraak binnen 24 uur wordt €50,- in rekening gebracht. Dit bedrag kan niet worden gedeclareerd bij je zorgverzekeraar. 

Maatregelen COVID-19

De afspraken kunnen gewoon plaats vinden in de praktijkruimte. Naast de gebruikelijke richtlijnen is het verzoek om niet eerder dan 5 minuten van tevoren aanwezig te zijn omdat de wachtruimte niet voldoende ruimte heeft voor meer dan 1 persoon. Bij klachten kan de afspraak vervangen worden door een afspraak via telefoon of beeldbellen. 

LVVP-visitatielogo-2.jpg