Books On Shelf

Praktische informatie 

Aanmelden

Maak een afspraak voor een gratis kennismaking om te bespreken of en wat ik voor je kan betekenen, te ervaren of het klikt en vragen aan mij te stellen. 

Hierna kunnen we een intake plannen. Bij een traject binnen de GGZ moet er een DSM-V classificatie worden gesteld om het traject vergoed te kunnen krijgen door je zorgverzekeraar. Voor vergoeding is het ook nodig een verwijsbrief van je huisarts te hebben.

Afspraken maken

Cliënten kunnen via Boek online zelf afspraken maken. Als je inlogt op mijn site kun je hier je afspraken bekijken, verplaatsen en annuleren. 

Kwaliteitsborging

Ik ben ingeschreven in het BIG-register als psychotherapeut en gz-psycholoog. Een BIG-registratie staat voor een door de overheid beschermde titel en kwaliteitsregistratie.

Daarnaast ben ik lid van de LVVP (Landelijke vereniging van Vrijgevestigde Psychologen en Psychotherapeuten). Voor LVVP leden is een vijfjaarlijkse visitatie een verplicht onderdeel van het lidmaatschap. Visitatie is een toetsingsinstrument  voor borging van het LVVP kwaliteitsbeleid. Mijn praktijk heeft een goedgekeurd kwaliteitsstatuut die ter inzage is. ​

​Belangrijke informatie voor cliënten van vrijgevestigde ggz-professionals die lid zijn van de LVVP is te vinden in de LVVP cliëntenfolder

Kosten

Een traject binnen de GGZ wordt in principe volledig vergoed binnen de Basis verzekering, met uitzondering van je eigen risico. 

Psychotherapiepraktijk Beekhuijzen heeft met de meeste zorgverzekeraars contracten afgesloten, waardoor je geen eigen bijdrage hoeft te betalen. 

Als je je niet wilt aanmelden binnen de GGZ maar de sessies zelf wilt betalen, bijvoorbeeld omdat je geen

DSM-V classificatie hebt of wilt krijgen en je geen verwijzing van je huisarts hebt, is het tarief voor een sessie van 75 minuten €110,-. 

Bij wijzigen of annuleren van de afspraak binnen 24 uur wordt €50,- in rekening gebracht, ongeacht de reden. Dit bedrag kan niet worden gedeclareerd bij je zorgverzekeraar. 

LVVP-visitatielogo-2.jpg