top of page

Ik ben Aukje Beekhuijzen ('80), gz-psycholoog en psychotherapeut BIG.

Ik ben in ’05 afgestudeerd als psycholoog, master Klinische Psychologie, aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Hierna heb ik een paar jaar gewerkt als psychodiagnostisch medewerker. Van '07 tot '09 heb ik de opleiding tot gz-psycholoog gevolgd en van '09 tot '13 de opleiding tot psychotherapeut-specialist (BIG). Tijdens deze opleidingen heb ik gewerkt bij het Nederlands Psychoanalytisch Instituut wat later is opgegaan in NPI (gespecialiseerd in persoonlijkheidsproblematiek), onderdeel van Arkin in Amsterdam. In ’13 ben ik gestart als vrijgevestigd psychotherapeut, eerst in Amsterdam, vanaf '19 in Zeist en vanaf '23 in Den Bosch. 

Ik wil aandacht geven aan jou als persoon, aan waar je vandaan komt en nog meer aan wat je wil ontwikkelen en waar je hart van open gaat. Ik wil je graag helpen om een goede relatie met jezelf te krijgen en in harmonie met jezelf te leven. Tijdens psychotherapie vind ik het belangrijk om niet alleen te praten maar ook regelmatig ervaringsgerichte oefeningen te doen ter aanvulling en verdieping hiervan. Daarnaast wil ik cliënten graag helpen weer zelf regie te kunnen gaan nemen over hun mentale welzijn.

Opleidingen

 

  • Opleiding tot gz-psycholoog, RINO Amsterdam  

  • Opleiding tot psychotherapeut-specialist (BIG), RINO Amsterdam

  • Acceptance and Commitment Therapy (ACT), Gijs Jansen

  • Imaginatie therapie, School voor imaginatie

  • EMDR, Peter Baldé

  • Symbooldrama 3-jarige opleiding (psychoanalytische hypnotherapie), Vereniging symbooldrama

  • Opleiding tot Internationaal Register Hypnotherapeut, Hypnoworld (regressie, indirecte en directe hypnotherapie)

Methodes 

CGT, ACT, MBT, AFT, Psychoanalytische psychotherapie, EFT, systeemtherapie, schematherapie, oplossingsgerichte psychotherapie, EMDR, Heartmath methode, running therapie, katathym imaginatieve psychotherapie, mindfulness, compassietraining, hypnotherapie. 

.

Over mij

Aukje Beekhuijzen
bottom of page