top of page

Mijn naam is Aukje Beekhuijzen (’80). Ik ben in ’05 afgestudeerd als psycholoog, master Klinische Psychologie, aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Hierna heb ik een paar jaar gewerkt als psychodiagnostisch medewerker. Van '07 tot '09 heb ik de opleiding tot gz-psycholoog gevolgd en van '09 tot '13 de opleiding tot psychotherapeut-specialist (BIG). 

Tijdens deze opleidingen heb ik gewerkt bij het Nederlands Psychoanalytisch Instituut wat later is opgegaan in NPI (gespecialiseerd in persoonlijkheidsproblematiek), onderdeel van Arkin in Amsterdam. In ’13 ben ik gestart als vrijgevestigd psychotherapeut, eerst in Amsterdam, daarna in Zeist en vanaf '23 in Den Bosch. 

 

Ik wil aandacht geven aan jou als persoon, aan waar je vandaan komt en nog meer aan waar je naartoe wilt, wat je graag wil ontwikkelen en waar je hart van open gaat. 

Ik ben ervan overtuigd dat therapie verder moet gaan dan alleen praten over het probleem en de mogelijke oorzaken en oplossingen hiervan. In de praktijk worstelen de meeste mensen met het kunnen doorvoelen en helen van pijnlijke emoties en lijden ze het meest onder de pogingen hier controle over te krijgen.

Ik wil je graag helpen om weer een goede relatie met jezelf te krijgen en weer in harmonie met jezelf te leven. Ervaringsgerichte oefeningen zoals mindfulness en imaginatie spelen een belangrijke rol om je meer bewust te worden van wat je ervaart op dit moment en om beter met pijnlijke gevoelens en gedachtes om te leren gaan. 

 

Opleidingen:

 

  • Opleiding tot gz-psycholoog, RINO Amsterdam  

  • Opleiding tot psychotherapeut-specialist (BIG), RINO Amsterdam

  • Acceptance and Commitment Therapy (ACT), Gijs Jansen

  • Imaginatie therapie, School voor imaginatie

  • EMDR Basiscursus, Peter Baldé

  • Symbooldrama 3-jarige opleiding (psychoanalytische hypnotherapie), Vereniging symbooldrama

  • Opleiding tot Internationaal Register Hypnotherapeut, Hypnoworld (regressie, indirecte en directe hypnotherapie)

Methodes: 

CGT, ACT, MBT, AFT, Psychoanalytische psychotherapie, EFT, systeemtherapie, schematherapie, oplossingsgerichte psychotherapie, EMDR, Heartmath methode, running therapie, katathym imaginatieve psychotherapie, mindfulness, compassietraining, hypnotherapie. 

.

Over mij

Aukje Beekhuijzen
bottom of page