Yoga Studio_edited.jpg

Imaginatie groep 

Wil je graag met enige regelmaat stil staan bij jezelf? Ter preventie van klachten, om diep te ontspannen, meer inzicht in jezelf te krijgen of jezelf op een natuurlijke manier verder te ontwikkelen? 

Veel mensen weten dat dit belangrijk is maar de meeste mensen vinden het lastig om hier thuis echt de tijd voor te nemen. Bovendien kom je met begeleiding en door de concentratie van de groep tot diepere ontspanning. 

Een imaginatie groep sessie bestaat uit een geleide imaginatie van 20 tot 30 minuten, die je ter plekke voorbereid door een aantal vragen voor jezelf te beantwoorden en waar je na afloop over reflecteert. Je gaat naar huis met meer ontspanning en inzicht en een 'huiswerkopdracht'. 

Je kunt deelnemen aan een traject van vijf groepssessies in een frequentie van één bijeenkomst per maand waardoor er continuïteit en verdieping ontstaat. Er ontstaat een veilige fijne sfeer waarin je elkaars proces volgt en herkenning en steun bij elkaar vindt. 

Het is ook mogelijk om aan een losse groepssessie deel te nemen. 

Reacties van deelnemers

"Erg prettig, het is fijn om van anderen mee te krijgen hoe zij het ervaren. Je hebt je persoonlijke doelen, maar toch kun je het zo makkelijker delen."

"Prettig en elkaar in de waarde laten, warm nestje."

"Ontspannend en geestverruimend."

"Prettig en ontspannend."

"Het gevoel er te mogen zijn zoals ik ben. Fijne mensen met verschillende verhalen leren kennen."

"Het samen delen van ervaringen na afloop is fijn. Ook interessant om te horen hoe iedereen daar toch anders mee om gaat."

 

"Dat je niet alleen iets hebt, vind het wel boeiend om andermans verhalen/ ervaring te horen."

"Het is een stok achter de deur en bewustwording dat ik te weinig tijd voor mezelf neem om dit soort dingen te doen."

"Fijn om wat ervaringen uit te wisselen, soms herkenning, maar soms ook hele andere uitkomsten. Beide helpen je weer verder."