Wil je kennismaken met symbooldrama? 

Symbooldrama of Katathym Imaginatieve Psychotherapie (K.I.P.) is een psychodynamische methode, die imaginaties op een bijzondere manier gebruikt om op symbolisch niveau en in een gesprek het bewerken hiervan te bevorderen. Tijdens de therapie worden verschillende motieven aangeboden afgestemd op de cliënt en is er een dialoog tussen cliënt en therapeut tijdens de imaginatie.  

 

Als je meer wilt weten over deze methode, lees dan dit interessante artikel: Katathym Imaginatieve Psychotherapie en een summiere vergelijking met imaginatie bij ACT en Schematherapie, Drs. E.M. Lommers, Drs. P.J. van Roest. 

Omdat ik onder de indruk ben van deze mooie methode en er van overtuigd ben dat deze ook goed gebruikt kan worden als manier om je bewust te blijven van jezelf en jezelf op een rustige natuurlijke manier te laten ontwikkelen, heb ik deze eenvoudige inzicht imaginatie/ meditatie gemaakt. Ik waardeer het erg als je me laat weten wat je hiervan vindt. 

Hiking in Forest

Bedankt!

Ik hou je dan ook - in een lage frequentie - op de hoogte van nieuw aanbod. Je kunt je op elk moment eenvoudig uitschrijven.