Psychotherapie

Jongeren vanaf 18 jaar en volwassenen die last hebben van psychische klachten zijn van harte welkom voor psychotherapie. Bijvoorbeeld wanneer er sprake is van depressieve- of angstklachten, overbelasting, klachten na een traumatische ervaring of persoonlijkheidsproblematiek. 

Beter leren voelen

Veel psychische klachten zijn ontstaan naar aanleiding van gebeurtenissen die je niet goed hebt kunnen verwerken en hebben geleid tot ofwel overmand worden door negatieve gedachtes en gevoelens en/ of juist weinig meer voelen. Veel cliënten herkennen het gevoel 'in overlevingsmodus' te staan, niet meer echt en voluit te leven. 

Mijn doelstelling is om je te helpen beter te voelen zodat je meer inzicht in jezelf krijgt, ervaringen beter verwerkt worden, je je meer bewust wordt van jouw gevoelens van moment tot moment en met wat voor jou het leven zinvol maakt.

Er wordt gebruik gemaakt van verschillende therapievormen en methodes zoals ACT (mindfulness, zingeving), hypnotherapie en EMDR.

Daarnaast bied ik protocollaire e-health modules aan (vooral op basis van CGT) die zijn ontwikkeld voor uiteenlopende klachten op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten, waar cliënten tussen de sessies door thuis mee aan de slag kunnen. ​